Flinke update voor Google Hangouts; Bellen en sms’en mogelijk

Google heeft vandaag tijdens een Google+ evenement meer informatie bekend gemaakt over de Google Hangouts functie. Het is namelijk vanaf nu ook mogelijk om te sms’en in de Google hangouts app. Momenteel is de Google hangouts app zeer populair en is er massaal gevraagd om een sms functionaliteit. Door de toevoeging van een sms functionaliteit hoef je geen switch te maken tussen de Hangouts app en berichten app.

Google-Hangouts-iOS-Bellen

De Hangouts app heeft nu ook ondersteuning voor meerdere bestands– formaten waaronder gifjes. Ook is er een speciale knop aanwezig waarmee je de locatie met je vrienden kan delen. Om het verschil aan te  geven tussen sms en chatberichten is er een klein icoontje te zien naast de berichten. Naast de sms functionaliteit is het nu ook mogelijk om te bellen via de applicatie. In de VS is het zelfs mogelijk om gratis te bellen door een Google Voice-nummer te gebruiken. Momenteel is deze functie alleen beschikbaar in de VS en Canada.

De bel functie in Google Hangouts kan je vergelijken met Skype, je moet namelijk ook credits/ beltegoed aanschaffen om zo tegen een zeer laag tarief te kunnen bellen naar een vast en mobiel nummer.

Vorig artikelMeer details over Nexus 5 smartphone uitgelekt
Volgend artikelNokia verkocht record aantal Lumia smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in