LG G2 krijgt Android 4.4 update in eerste kwartaal van 2014

Het toptoestel van Android de nieuwe LG G2 is momenteel een van de beste smartphones op de markt. Vanaf eind maart 2014 zal de smartphone ook een update ontvangen naar Android 4.4, deze geruchten zijn vandaag bevestigd door LG Canada. De update zal eerst in Canada worden uitgerold, daarna zal de uitrol verder in Europa plaatsvinden. Wanneer exact de Nederlandse gebruikers de update zullen ontvangen is nog onduidelijk.

lgg2-range

Momenteel zijn er nog maar weinig toestellen met Android 4.4 Kitkat, het grootste gedeelte van alle smartphones draait op Android 4.2 Jelly Bean. Op dit moment is Android 4.4 al geschikt voor een aantal Nexus smartphones en tablets waaronder de nieuwe Nexus 5. Android 4.4 Kitkat heeft een aantal verbeteringen waaronder een nieuwe interface en een snellere interface.

LG G2 specificaties:

  • 5,2 inch IPS LCD-touchscreen met Full HD-resolutie van 1080×1920 pixels
  • Ontzettend krachtige 2,3 GHz quad-core processor
  • 13 megapixel camera achterop, maak topfoto’s en HD-video’s
  • Loopt op Android 4.2 Jelly Bean, met unieke functies van LG
  • Grote batterij met capaciteit van 3000 mAh

LG G2 Smartphone:

De LG G2 beschikt over een 5,2-inch scherm met een full hd resolutie van 1920×1080 pixels. Verder is er 2GB aan intern werkgeheugen aanwezig, een 13-megapixel-camera aan de achterzijde, 2,1-megapixel-camera aan de voorzijde. Het toestel draait op Android 4.2.2, maar waarschijnlijk komt er snel een update naar een nieuwere versie van Android. Het toestel heeft een flinke accu van 3000mAh, dat mag ook wel aangezien er high-end onderdelen zijn gebruikt welke veel stroom vergen.

Vorig artikelProblemen Playstation Network door Europese release PS4
Volgend artikelUpdate maakt e-mail applicatie Galaxy tab 2 onbruikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in