Oppo Find 7 krijgt definitief 5,5 inch scherm met 2560×1440 resolutie

Oppo heeft nog weinig bekend gemaakt over de nieuwe Find 7 smartphone. De Oppo Find 7 moet in 2014 het nieuwe high-end vlaggenschip worden van het bedrijf. Afgelopen weken zijn er al diverse specificaties uitgelekt over de Oppo Find 7 smartphone.

Oppo-Find-7

Vandaag zijn er toch een aantal nieuwe details uitgebracht over de nieuwe Oppo Find 7 smartphone. Volgens een gelekte afbeelding beschikt de nieuwe Oppo Find 7 over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels met een PPI van 538. De Find 7 smartphone zal draaien op een Qualcomm Snapdragon 805 processor met 3GB aan RAM. Ook is er aan de voorzijde een 5 megapixel camera aanwezig terwijl er aan de achterzijde een 13 megapixel exemplaar beschikbaar is. De specificaties van de Oppo Find 7 zijn veel belovend en zal zich goed kunnen aansluiten bij de high-end markt waar Samsung, Sony en Apple zich momenteel bevinden.

Beschikbaarheid:

Over een lanceer datum is momenteel nog weinig bekend gemaakt, dat de smartphone er komt is inmiddels meer dan zeker. Alleen wanneer is nog de vraag. Volgens de laatste geruchten zal Oppo de smartphone in 2014 aankondigen voor de IFA beurs, om zo de andere fabrikanten voor te zijn.

Vorig artikelBuienradar start met website winterradar.nl
Volgend artikelUbuntu toont dual boot optie met Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in