Foto’s van goedkopere Galaxy Note 3 gelekt

Deze week zijn er diverse afbeeldingen opgedoken waarop waarschijnlijk de goedkopere Samsung Gaalxy Note 3 te zien is. De Note 3 neo is waarschijnlijk een goedkopere smartphone welke voor minder wordt verkocht aangezien er vooral is bezuinigd op de processor.

BdmnGlRCIAAbSBd_large

De Galaxy Note 3 Neo zal waarschijnlijk toch beschikken over een hexa-core processor welke ontwikkeld wordt door Samsung. Verder heeft de phablet een scherm van 5,5 inch en een 720p-resolutie. De duurdere variant de Samsung Galaxy Note 3 beschikt over een 5,7-inch scherm met een 1 080p resolutie. De website SamMobile heeft een foto op internet gepubliceerd waarop de nieuwe Galaxy Note 3 Neo is te zien in vergelijking met de gewone Galaxy Note 3. Qua verschijning verschillen de smartphones nauwelijks, wel is het duidelijk dat de Galaxy Note 3 Neo een stuk kleiner zal worden dan de originele Note 3.

De Note 3 neo zal ook beschikken over 2GB aan RAM. De processor is waarschijnlijk Samsung’s eigen Exynos 5 chipset.  Deze heeft echter twee quad-core-processors waardoor er dus 8 kernen aanwezig zijn. Waarschijnlijk zal Samsung de nieuwe smartphone tijdens het Mobiel World Congress in Barcalona aankondigen.

 

Vorig artikelAndroid 4.4 uitgelekt voor Samsung Galaxy S4
Volgend artikelOracle komt met grote securitypatch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in