Nieuwe Sony HD smartphone opgedoken

Vandaag zijn er diverse toestellen opgedoken waaronder de nieuwe Sony smartphone welke waarschijnlijk tijdens het MWC aangekondigd zal worden. Vandaag zijn er diverse benchmark resultaten opgedoken van een smartphone welke momenteel nog door het leven gaat als de D5103.

sony-xperia-m

De smartphone beschikt over een 1,4Ghz quad core processor welke beschikt over vier cortex A7 kernen. De processor wordt ondersteund door een Adreno 305 video processor. Het scherm heeft een resolutie van 1280×720 pixels. De Sony HD smartphone zal draaien op een Android 4.4 OS met kleine aanpassingen. Volgens de benchmark geschikt de nieuwe Sony smartphone ook over 4G LTE ondersteuning.

Sony zal de nieuwe smartphone waarschijnlijk onthullen tijdens het MWC. Als we de specificaties bekijken lijkt het erop dat het vooral om een goedkope smartphone gaat welke een goede concurrent zal zijn voor bijvoorbeeld de Moto G smartphone van Motorola. De processor in de Sony D5103 is dezelfde als in die van de Motorola, al is hij in dit toestel 200 MHz hoger geklokt en dus nét ietsje sneller.

 

Vorig artikelLG onthult nieuwe LG G Pro 2 smartphone
Volgend artikelToshiba komt met 5TB schijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in