Review: Wolfgang AT-AS55HD Smartphone

Software en camera

De Wolfgang  smartphones staan bekend om de zo goed als stock Android rom, dit betekend dat het toestel draait op de standaard Android skin zonder extra toevoegingen. Een stock rom bevalt ons prima aangezien je merkt dat het toestel zeer vlot reageert in vergelijking met overige toestellen welke zijn voorzien van bloatware en voor geïnstalleerde software. De Wolfgang smartphone is uitgerust met Android 4.2, helaas niet de nieuwe Android 4.4 update. Maar wie weet wellicht voor de toekomst.

In vergelijking met de vorige Wolfgang smartphones welke draaien op Android 4.2 zijn er een aantal verbeteringen zichtbaar in de Android versie, zo is de Android versie voorzien van moderne iconen met afgeronde hoeken. Zo is er op de Android 4.2 versie net iets meer kleur toegevoegd waardoor de interface moderner oogt dan voorheen, zeker een plus punt.

Over de Android versie valt weinig te zeggen aangezien deze vrij standaard is uitgerust zonder extra tweaks en software programma’s. De stock Android rom zie je ook zeker terug in de performance van het toestel aangezien dit zeer goed is te noemen in vergelijking met andere smartphones welke beschikken over een zware rom.

Screenshots Android 4.2:

Camera

De camera aan de achterzijde beschikt over een 13 megapixel lens en een ledflitser. Aan de voorzijde is een 2 megapixel camera aanwezig, ideaal voor de selfies. Ondanks de magere 2 megapixel camera worden er toch aardige foto’s geschoten met zowel de achter als front camera. Voor de bediening is de standaard Android app aanwezig, met een aantal standaard functionaliteiten waaronder HDR, Panorama, meerdere hoeken, live foto en opvolgende foto’s.

Voorbeeld foto’s komen deze week online.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS55HD:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: Behuizing en uiterlijk
Pagina 4: Scherm kwaliteit
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software en camera
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Betrouwbaarheid
Mogelijkheden
Software
Prijs/ Kwaliteit
Vorig artikelXperia E1 vandaag te koop voor 129 euro
Volgend artikelOnePlus One komt ook naar Nederland
review-wolfgang-at-as55hd-smartphoneDe Wolfgang AT-AS55HD is zeker niet een van de goedkoopste smartphones maar voor het bedrag een prima smartphone waarbij je relatief weinig hoeft in te leveren ten opzichten van de duurdere topmodellen.

3 REACTIES

  1. Op pagina 6 lees ik: “De Wolfgang smartphone is uitgerust met Android 4.2, helaas niet de nieuwe Android 4.4 update. Maar wie weet wellicht voor de toekomst.” Het lijkt me dat AT-technologies het weet. Rechtstreeks van hen: “De 55 HD gaat niet voorzien worden van android 4.4 helaas”.

    Goed dat het ontbreken van 4G, NFC en draadloos opladen wordt genoemd, echter Wifi-direct en DLNA lijken me ook nog wel vermeldenswaardig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in