Huawei introduceert nieuwe MediaPad M3 tablet

Huawei heeft tijdens de IFA een nieuwe tablet op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de nieuwe MediaPad M3 tablet van Huawei. Tijdens de IFA heeft Huawei naast tablets ook een aantal nieuwe smartphones in de Nova smartphonereeks uitgebracht. 

MediaPad M3De MediaPad M3 is een tablet welke de beschikking heeft over een 8,4-inch scherm met een resolutie van 2560×1600 pixels. Onder de motorkap is er een Kirin 950 chip aanwezig van eigen makelij. Deze chip heeft de beschikking over acht cores in combinatie met 4GB aan RAM.

Er zijn twee varianten beschikbaar met 32 en 64GB interne opslaggeheugen wat je eenvoudig kan uitbreiden via een microSD-kaartje. Aan de achterzijde is er een 8-megapixel camera aanwezig. Ook aan de voorzijde is er een 8-megapixel camera te vinden. De tablet is volledig opgetrokken uit een aluminium behuizing. Verder heeft Huawei de MediaPad M3 voorzien van een 5100mAh accu, Harman/Kardon-luidsprekers en een vingerafdruklezer aan de voorzijde. De Huawei MediaPad M3 heeft een adviesprijs van 349 en 449 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here