Opvolger van de Samsung Galaxy Mini

Via techwebsite GSMArena zijn een promotiefoto en de specificaties van de waarschijnlijke opvolger van de Samsung Galaxy Mini opgedoken. De specificaties, waaronder een hogere resolutie en snellere processor dan zijn voorganger, van het low-budgettoestel lijken ondersteund te worden door een toestelprofiel dat op de website van Samsung te vinden is.

De verwachte lancering is in februari, waardoor het waarschijnlijk is dat het toestel op de Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd wordt.

Onder de specificaties die zijn uitgelekt en grotendeels worden bevestigd door het toestelprofiel op de site van Samsung, zijn een 800 MHz-processor, een 3 megapixel-camera, 3GB intern geheugen en een scherm met een hogere resolutie dan dat van zijn voorganger: 320×480 (HVGA). Het scherm zal 3,3 inch groot zijn en het toestel zal waarschijnlijk draaien op Android 2.3.

Het toestel behoudt de ronde elementen van de eerste Galaxy Mini, maar neemt qua toetsen onderin afstand van de eerste generatie Galaxy-toestellen, zoals de Galaxy Spica en Mini en gaat meer in de richting van de Galaxy S (II).

Samsung Galaxy Mini 2 Opvolger Samsung Galaxy Mini laat zich zien

Vorig artikelnieuwe Samsung Galaxy Mini 2
Volgend artikelOneNote Mobile app voor android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in