iPad 3 release is op 9 maart

De iPad 3 komt volgens gelekte informatie in één van Apple’s bron-codes op 9 maart. Dit samen met de laatste software update: ‘iOS 5.1‘.

Dit melden verschillende deskundigen op basis van gelekte informatie in iOS 5. De aanwijzingen werden alleen aangetroffen in de Japanse en de Franse versie’s van iOS 5.1. Volgens de deskundigen gaat het hier om een release en niet om een aankondiging. Mede omdat Apple nooit aankondigingen publiceert en deze van het oorspronkelijke kunnen afwijken.

Maart

Al tijden gaan er geruchten over een iPad 3 release in maart. De iPad 3 zal dan volgens de laatste geruchten samen met iOS 5.1 worden uitgebracht – iets wat Apple ook in het verleden een aantal keren heeft laten zien met vorige toestellen. iOS 6 brengt Apple meestal samen met een nieuwe iPhone uit, wat het gerucht dus extra betrouwbaarder maakt. De foto hieronder laat de gelekte bron-code zien.

Retina scherm

Het is niet de eerste keer dat Apple informatie in één van haar codes uitlekt. Zo vonden verschillende tech-blogs informatie over een ‘Retina scherm’, en in iBooks 2 werd ook de benodigde informatie over de iPad 3 gevonden.

Vorig artikeliPad 3 wordt dikker
Volgend artikelNieuwe technologie maakt de iPad 3 veel sneller

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in