Android 4.0 update gestart voor Galaxy S II

De update van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) op de Galaxy S II is begonnen. Dat laat Samsung weten op hun blog. Wanneer de software op Nederlandse toestellen verschijnt, is niet duidelijk.

In het blog laat het Zuid-Koreaanse bedrijf alleen weten dat de update naar de nieuwste versie van besturingssysteem Android vanaf dinsdag wordt uitgerold en begint in Europese landen zoals Polen, Hongarije en Zweden. Ook Korea zal vandaag een update krijgen. De beschikbaarheid kan nog wel verschillen per land en provider, laat Samsung weten. Details over Nederland worden niet direct gegeven. Samsung Nederland laat desgevraagd weten dat er nog niets over de update gezegd kan worden. Donderdag komt er mogelijk meer duidelijkheid.
Update

De update kan draadloos worden uitgevoerd worden zodat een koppeling met een pc niet nodig is. Pas wel op met een beperkt databundel een update is gemiddeld 300MB. De Galaxy Note, S II LTE en de Galaxy Tab 8.9 en 10.1 zullen zo snel mogelijk een update naar ICS krijgen, laat Samsung verder in de blog weten.

 

Vorig artikeliPad wereldwijd uitverkocht in online Apple Stores
Volgend artikelDe nieuwe iPad heeft 1GB ram en 1GHZ processor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in