Update 1.28.401.9 voor HTC One X beschikbaar

HTC heeft een update voor de HTC One X vrijgegeven, welke de processor beter afstelt zodat de accu een stuk langer mee zal gaan. Ook de issue met het touchscreen is verholpen.

De update heeft nummer 1.28.401.9 en zou voor de Nederlandse HTC One X telefoons al te downloaden moeten zijn. De update is ongeveer 30 MB groot. Heb je niet zo’n grote databundel, download ‘m dan thuis of op het werk/school via een WiFi-netwerk.

Het accuprobleem zat ‘m in de werkverdeling voor de verschillende processors. Er is een vijfde core in de supersnelle Tegra3-processor van de One X die er voor moet zorgen dat er zuinig met de energie omgesprongen wordt, maar door een programmeerfoutje werd deze te laat aangesproken. Dat had tot gevolg dat je One X amper een dag meekon.

Verder is de HTC One X na de update nog een stukje sneller geworden, en verlopen verschillende processen op de telefoon een stuk soepeler.

De update is verder te installeren op het toestel zelf, Je kan zoeken naar nieuwe update;s en dan krijg je vanzelf de nieuwe versie voor het toestel te zien met verdere uitleg.

 

Vorig artikelAccessoires voor de HTC One X
Volgend artikelSlecht begin van 2012 voor nokia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in