Aldi Wolfgang AT-AS28D 2,8″ Budget smartphone morgen te koop voor 99,99

Opnieuw legt ALDI een opvallend scherp geprijsde smartphone in de schappen. Vanaf woensdag 16 mei is bij de landelijke supermarktketen de 2.8″ Wolfgang AT-AS28D te koop. Met een prijs van 99 euro, is dit in ons land de eerste Android Smartphone van dit type die onder de 100 euro barrière duikt. Meer goed nieuws: de onlangs geïntroduceerde en zeer succesvolle 4.3″ Wolfgang smartphone zal binnenkort weer verkrijgbaar zijn. Die 4.3″ zal volgens Ambiance Technology, importeur van het toestel, mogelijk ook een upgrade krijgen naar Android 4.

Eric Schouten, directeur van Ambiance Technology, constateert dat de tot nu toe geïntroduceerde toestellen allemaal boven verwachting goed verkocht hebben in de ALDI filialen: “En dat zonder nadrukkelijke reclame. Maar je ziet dat het nieuws zich via internet tegenwoordig razendsnel verspreidt en dat de kenners precies weten waar en wanneer ze onze toestellen kunnen kopen. We gingen uit van goede verkoopcijfers, maar dit succes heeft zelfs ons verrast. Spijtig dat we veel kopers teleur hebben moeten stellen, maar we zijn nu druk bezig om de voorraden weer snel aan te vullen.”

Twee simkaarten
De simlockvrije AT-AS28D Smartphone heeft net als de andere Wolfgang toestellen van Aldi een dual sim-slot. Handig: met twee simkaarten kun je bijvoorbeeld een voordelig bellen bundel nemen bij de ene provider en een voordelig internet bundel bij de andere. Of je kunt je zakelijke en privénummer in één apparaat combineren. In het toestel zijn de simkaarten simultaan te gebruiken. Het scherm is een 2.8 inch capacative touchscreen met QVGA resolutie.

Twee camera’s
Het toestel heeft verder Wifi, GPS, een MT-6573 – 650 Mhz ARM11 processor en een 512MB geheugen dat via een micro sd-slot is uit te breiden tot 32GB. Het besturingssysteem is een versie van Android 2.3. De smartphone is voorzien van twee camera’s met een 3.2 mp camera aan de achterzijde.

Vorig artikelBudget HTC Desire C Officieel met een 3,5- inch scherm
Volgend artikelNetgear komt met nieuwe generatie 802.11 AC wifi producten

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in