Medion Lifetab P9514 10″ Tablet vanaf 23 mei te koop bij de Aldi

Aldi is de laatste tijd druk bezig met het verkopen van digitale producten. Zo is er vanaf 23 mei weer een mooie tablet te koop. Het gaat dit keer om een 10″” tablet welke vekrijgbaar is voor 379,00 euro. De tablet met de naam Medion Lifetab P9514 beschikt over een aantal krachtige specificatie’s waaronder  een Nvidia Tergra Dual Core Processor.

Al eerder dit jaar was de tablet in de verkoop gegaan voor een prijs van 399 euro, Dit keer is er een klein bedrag vanaf gehaald. De Medion LifeTab P9514 beschikt onder meer over Android 3.2 Honeycomb (met een gegarandeerde update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich), een 10 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 32GB aan intern opslaggeheugen, een 5 megapixel camera aan de voorzijde en een 1GHz dual-core Tegra 2 processor.  Ook heeft de laptop beschikking over een 3G netwerk.

Specificatie’s

– Medion Lifetab
– Android 3.2
– 32 GB geheugen
– WiFi b/g/n
– 3g kaartslot
– Nvidia Tegra Dual Core processor
– 2 camera’s
– micro-USB-aansluiting
– kaartlezer
– Bluetooth 2.1
– inclusief tas, micro-USB- en HDMI-adapterkabel en schoonmaakdoek
– afmetingen: 26.1×1.3×18 cm
– inclusief gratis Aldi Talk Starterset

 

 

Vorig artikelSamsung Galaxy S3 unboxing video
Volgend artikel2,6 miljoen tabletgebruikers in nederland

3 REACTIES

  1. Gisteravond (dus woensdag de 23e, om een uur of 7pm) gehaald, niets aan de hand. Zelfs daarnet nog, vandaag rond half zeven, stonden er nog minstens een paar.. Dus sommige filialen worden blijkbaar anders behandeld… (Misschien dat de Aldi ook aan franchise doet? Dacht het niet, maar toch?)

    Maar goed – Delft – is misschien niet helemaal eerlijk qua gemiddelde consumenten verdeling, en zal er best wel een grotere voorraad heen gaan ofzo.

    Anders kan je hem altijd nog via Medion zelf kopen, alleen is hij dan 50 euro duurder, en een jaar minder garantie.

    Hij bevalt overigens uitstekend! maar dat is meer iets voor een ander topic…

  2. Vol verwachting vroeg naar de Aldi. Blijkt deze tablet al weken niet meer geleverd wordt en bij de meeste Aldi niet eens afgeleverd zijn. Ik ben helemaal klaar met de Aldi.

  3. Ik ruim voor openingstijd naar de Aldi,zegt de verkoopster dat deze tabletaanbieding helemaal niet geleverd is en ook niet in de Aldi folder had mogen staan. Dit is nu de zoveelste keer dat ik voor Jan Joker naar de Aldi ben gegaan. Dus ik ben echt benieuwd wie op 23 mei een tablet heeft kunnen bemachtigen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in