41 Megapixel Nokia 808 PureView binnenkort in Nederland

Amsterdam, 24 mei 2012 – Volg je vanaf het strand de surfcapriolen van vrienden op zee? Sta je achteraan bij een concert of zit je op de bovenste rij in het stadion? De Nokia 808 PureView, het nieuwste toestel van Nokia met een 41 megapixel-camera, lost dit allemaal op. De smartphone is naar verwachting vanaf half juni verkrijgbaar in Nederland.

Voortaan geen nood meer als je geen compact camera bij je hebt en ver weg zit. Deze smartphone geeft extreem scherpe, gedetailleerde foto’s en zelfs perfecte foto’s bij weinig licht. Nokia 808 PureView levert met zijn 41 megapixel hoge-resolutiesensor, Carl Zeiss-lens en de unieke pixel-oversampling-technologie* een waanzinnig (zoom)resultaat. Natuurlijk is er de mogelijkheid om beelden in compacte bestanden op te slaan en direct te delen via je favoriete sociale netwerken. En ’s avonds bij thuiskomst? Dan sluit je het toestel via de HDMI-uitgang aan op je tv en geniet je na met Full-HD video’s en haarscherpe foto’s.

De verkoopadviesprijs van de Nokia 808 PureView is 599 euro incl. btw, exclusief subsidies. Het toestel is verkrijgbaar in zwart en wit.

Voorbeeld foto gemaakt met een Nokia Pureview

Vorig artikelEK 2012 live volgen op de iPhone NOS-app
Volgend artikelEK 2012 nieuws-aanbieding pagina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in