De Samsung Galaxy S3 SIII van binnen

De website iFixit staat bekend om nieuwe producten zo snel mogelijk uit elkaar te halen, ook hun hebben de Samsung Galaxy S3 in handen gehad. Uiteraard zijn er een aantal erg bijzondere geheimen tevoorschijn gekomen welke we uiteraard in dit bericht gaan beschrijven.

De Galaxy SIII beschikt over een 2100mAh batterij, de batterij is een flink stuk groter dan de batterij in de Samsung Galaxy Nexus welke een vermogen heeft van 1750mAh. Ook bevat de batterij van de Samsung Galaxy SIII een NFC-chip.

Het scherm bevat Gorilla Glas 2. Het glas is beter beveiligd tegen schade. Dit is ook het voordeel van Gorilla Glax 2, deze technologie is ook aanwezig bij de HTC One X. Dit wil niet zeggen dat je de Samsung Galaxy S3 zo kan laten vallen.

Het meeste intressante wat wij hebben opgemerkt van de Samsung Galaxy S3 is toch de camera module. De Galaxy SIII beschikt over een sensor van 8- megapixel. Leuk om te weten is dat de module van de Samsung Galaxy S3 dezelfde sensor is als van de iPhone 4s.

In onderstaande foto is nog een foto te bekijken van alle onderdelen welke in de Samsung Galaxy S3 zijn gemonteerd. Wij danken iFixit en Chipworks voor deze foto’s uiteraard zijn de credits ook van deze bedrijven.

 

Vorig artikelLG Lanceert 13,3- inch z350 laptop met widi en een SSD
Volgend artikelAndroid op je tv met de Infinitec Pocket tv

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in