Review: A.M.P SP1 Bluetooth speaker

De A.M.P SP1:

De A.M.P SP1 heeft een aparte vormgeving met een trapeziumvorm aangezien de speaker aflopende voor- en achterzijde heeft. Het effect is dat de voorkant iets schuin omhoog gericht is, dit komt zeer van pas als je de speaker bijvoorbeeld op de grond heb staan waardoor het geluid toch goed verdeeld zal worden over de ruimte. De speaker is met 380 gram zeker niet zwaar en daardoor goed om mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand. De zwarte, rubberachtige afwerking van de SP1 voelt wat stroef aan – het geeft een goede grip. Wel een nadeel is da de coating zeer gevoelig is voor krassen en vingerafdrukken.

_DSC0015_1200x800

Aan beide zijkanten is een rooster aanwezig met daar achter de speakers. Aangezien de speaker in diverse kleuren leverbaar is kan de kleur variatie verschillen. Bij het zwarte model is dat rood gekleurd, bij de witte uitvoering roze en bij de groene uitvoering zwart. Ons test model is een oranje exemplaar  waar de kleur wisseling zwart oranje is.

Aan de bovenkant van de SP1 speaker zijn diverse knoppen aanwezig waaronder harder, zachter en een Bluetooth connectie knop. Aan de zijkant zijn ook diverse aansluitingen aanwezig waaronder een aan-uitknop, 3.5mm ingang en een micro-USB aansluiting. De USB aansluiting is bedoeld voor het opladen, helaas is het niet mogelijk om bijvoorbeeld een smartphone of tablet te connecten via de micro-USB aansluiting.

_DSC0004_1200x800

_DSC0003_1200x800

Inhoud Verpakking:

De speaker wordt geleverd in een complete verpakking met daarin de volgende onderdelen:

  • A.M.P SP1
  • USB Kabel
  • 3.5MM kabel
  • Handleiding

_DSC0021_1200x800

Inhoudsopgave:

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de SP1 speaker:

1
2
3
4
5
Vorig artikelSimkaart onderdeel en handleidingen iPhone 5C opgedoken
Volgend artikelMeizu lanceert nieuwe MX3 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in