Review: A.M.P SP1 Bluetooth speaker

Kwaliteit:

De geluidskwaliteit is verrassend goed voor zo’n relatief klein apparaatje; ook lage tonen komen behoorlijk goed eruit. Het is natuurlijk niet te vergelijken met de Libratone Zipp welke vele malen duurder is. Tijdens onze test was er nauwelijks sprake van ruis of storingen tussen de bluetooth connectie, ook is er geen verschil hoorbaar tussen de bluetooth en 3.5mm aansluiting. Ook is de bass sterk aanwezig, je merkt wel als je het geluid echt hard zet de kwaliteit direct een stuk minder wordt.

De vorm van de SP1 zorgt voor een goed bereik aangezien er aan twee-kanten een speaker aanwezig is. De bedieningsknoppen via de bovenkant van de speaker werken goed, wel een nadeel  is dat je vinger afdrukken snel ziet op de behuizing, bij de oranje variant valt het nog mee maar bij het zwarte model is het zeer duidelijk zichtbaar.

Accu:

Volgens de specificatie’s heeft de SP1 een accuduur van ongeveer 10 uur, en afhankelijk van het volume is 10 uur goed haalbaar. Tijdens onze test hebben wij de speaker in de ochtend rond 11 uur aangezet op laag volume. In de avond stond de speaker nog steeds te draaien, wegens het onderbreken van de test hebben wij niet kunnen testen hoelang de accu duur het precies vol houdt maar het is zeker meer dan 10 uur op laag volume. Wij zullen de review bijwerken als er meer informatie bekend is over de accu duur op een normaal en hoog volume.

De SP1 speaker is momenteel verkrijgbaar voor ongeveer 60-70 euro. Dit is een prima bedrag voor een goede mobiele speaker, er zijn natuurlijk wel wat min punten maar voor gemiddeld 65 euro is de speaker het meer dan waard.

Inhoudsopgave:

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de SP1 speaker:

1
2
3
4
5
Vorig artikelSimkaart onderdeel en handleidingen iPhone 5C opgedoken
Volgend artikelMeizu lanceert nieuwe MX3 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in