Aldi Wolfgang AT-AS50SE vanaf 28 september in de verkoop

De Aldi heeft weer een mooie smartphone in de aanbieding voor een zeer aantrekkelijk bedrag in vergelijking met de kwaliteit verhouding. Vanaf zaterdag 28 september zal de Aldi de AT-AS50SE verkopen voor een bedrag van 339 euro. Een duurdere prijs van wat we gewend zijn van Wolfgang, maar de specificaties zijn ook zeer goed te noemen. De AT-AS50Se smartphone draait op een 5-inch IPS HD touchscreen en wordt aangestuurd door een 1.5Ghz Quad Core processor.

AT-AS50SE-smp

Specificatie’s

De Wolfgang AT-AS50SE heeft de beschikking over een 5-inch Full HD IPS display met een resolutie van 1920×1080 pixels. De accu van het toestel heeft een vermogen van 2300mAh. De Wolfgang heeft verder mogelijkheid tot Tri Band GSM en Dual BAND UMTS. Zoals we gewend zijn van Wolfgang beschikt ook deze smartphone over een Dual sim mogelijkheid waardoor je twee simkaarten kan monteren. Één van deze simkaarten heeft de beschikking over een Micro-SIM aansluiting.

Verder is de Wolfgang AT-AS50SE voorzien van een 13 megapixel camera met autofocus en dual led flits. Aan de voorkant is ook een krachtige camera aanwezig namelijk een 5 megapixel exemplaar. Het toestel meet de afmetingen 144×68.9×8.8 mm en weegt ongeveer 155 gram. Intern is er 16GB ROM aanwezig waarvan ongeveer 11GB beschikbaar is.

Beschikbaarheid

Vanaf 28 september 2013 zal de high-end smartphone van Wolfgang verkocht worden bij de Aldi voor een bedrag van 339 euro. De smartphone lijkt in vergelijking met vorige Wolfgang smartphones duur maar deze smartphone is uitgerust met high-end specificatie’s welke gelijk zijn aan vele testtoestellen van Samsung en HTC.  Wij hopen dat we deze smartphone binnen enkele dagen kunnen testen, indien dit mogelijk is zullen wij in de loop van volgende week de test resultaten publiceren op onze website.

Vorig artikeliOS 7 toetsenbordvertraging: De oplossing
Volgend artikelKitKat bevestigt Android 4.4 release in oktober

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in