Audiobedrijf Monster heeft Beats aangeklaagd wegens oplichting

Het audiobedrijf Monster heeft de Beats oprichters Dr. Dre en Jimmy Lovine aangeklaagd vanwege oplichting. Vorig jaar werd Beats voor 3 miljard dollar gekocht door Apple. Na de oprichting van Beats werkte het bedrijf samen met Monster voor het ontwikkelen van de populaire koptelefoons.

Beats-audio

Monster zou verantwoordelijk zijn voor de technologie, productie en distributie, volgens het bedrijf erkend Beats dat niet. Bovendien zou Beats zich via oplichting hebben ontdaan van verplichtingen in de samenwerking met Monster. De manier waarop de twee partijen uit elkaar zijn gegaan is niet naar wens gegaan van Monster, met gevolg dat er nu een rechtszaak is aangespannen tegen beats. Volgens de aanklacht hebben Dr. Dre en Jimmy Iovine zakelijke details achtergehouden.

De oprichters van Beats hebben met de verkoop aan Apple miljoenen verdiend, terwijl Monster juist miljoenen heeft verloren aan de investeringen die het bedrijf voor de samenwerking heeft gedaan. Monster is de afgelopen tijd zelf weer aan de weg aan het timmeren met koptelefoons, maar zonder de technologieën en ontwerpen welke eigendom zijn van Beats.

Vorig artikelTabletversie Microsoft Office beschikbaar in Google Play Store
Volgend artikelING app voor iOS en Android vernieuwd en aangepast voor iPhone 6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in