Android 4.1 Jelly Bean komt naar HTC en ASUS

Vandaag is er eindelijk wat duidelijkheid over de nieuwe Android 4.1 update. Vandaag hebben Asus en HTC bevestigd welke Smartphone’s en tablets een update krijgen naar Android 4.1. HTC gaat Android 4.1 uitbrengen op de nieuwe One-serie. Asus zal diverse transformer tablets gaan bijwerken naar Android 4.1. Bij bedrijven zijn momenteel nog in onderzoek of er meer smartphone’s een update kunnen krijgen.

HTC heeft al eerder een bericht vrijgegeven welke Smartphone’s de update krijgen zoweiso zijn de HTC One X, HTC One S en HTC One XL aan de beurt, het is nog onduidelijk of de 4.1 update ook naar de One V komt maar waarschijnlijk heeft dit toestel niet genoeg vermogen om de update te draaien.

De Transformer Pad, Transformer Pad Prime en Transformer Pad Infinity zullen sowieso de update ontvangen. Helaas komt er nog geen update voor de eerste generatie Transformer en Transformer Slide. Wel is het bedrijf momenteel nog bezig met een onderzoek welke andere producten ook de Android 4.1 software kunnen krijgen.

Vorig artikelMediamarkt gaat plat: een overzicht van alle aanbieding
Volgend artikelApple denkt recht te hebben op schade vergoeding van 2,5 miljard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in