Sony komt met nieuwe budget Xperia E Android smartphone

Sony heeft deze week een nieuwe smartphone geïntroduceerd, het gaat hierbij om de nieuwe Xperia E smartphone. Deze smartphone is een compacte en vooral goedkope smartphone welke draait op Android 4.1. De smartphone is een zeer scherp geprijsde smartphone volgens sony, prijzen zijn op dit moment nog niet beschikbaar.

Het toestel beschikt over een 3,5-inch tft scherm met een resolutie van 480×320 pixels. Aan de achterkant is een 3,2 megapixel camera aanwezig waarmee je foto’s en video’s kan maken. De foto’s en beelden kunnen doormiddel van een functie ook direct naar het web verzonden worden.

Sony heeft het toestel uitgerust met een 1 gigahertz Qualcomm Snapdragon MSM7227A processor. De geheugenopslag bedraagt 4 gigabyte, waarvan 2,2 gigabyte toegankelijk is voor de gebruiker. De opslagcapaciteit kan je ook uitbreiden doormiddel van een sdkaartje van maximaal 32 gigabyte.

De Xperia E is vanaf het eerste kwartaal 2013 verkrijgbaar in zwart, wit en roze. Sony belooft de Xperia E tegen een scherpe prijs aan te bieden, maar het bedrag is nog niet bekendgemaakt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here