Samsung Galaxy Pocket Plus komt halverwege dit jaar op de markt

Nieuwe details over de Samsung Galaxy Pocket Plus zijn uitgelekt. SamMobile heeft nieuwe informatie over het budgettoestel op zijn website geplaatst. Volgens hun wordt het nieuwe toestel halverwege dit jaar gelanceerd en zou hij een laag prijskaartje krijgen, net als zijn voorganger.

Samsung heeft er nooit een geheim van gemaakt graag met een opvolger van de budget Galaxy Pocket te komen. SamMobile schrijft op zijn website onder andere dat het toestel op Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich moet gaan draaien in combinatie met een nieuwe Samsung TouchWiz-interface. Verdere specificaties komen redelijk overeen met de huidige Pocket.

Natuurlijk blijft het een budgettoestel dus de specificaties zijn niet erg goed. De telefoon krijgt een 2,8 inch TFT scherm met een resolutie van 240×320 pixels. Hij gaat draaien op een 850 Mhz singlecore-processor van Broadcom. Het toestel heeft een 1200 mAh batterij aan boord en draait zoals eerder gezegd op Android 4.0.4 met een nieuwe Samsung interface. Ook heeft het toestel een 2 megapixel camera aan de achterkant zitten, een eventuele frontcamera is niet bekend. Wij nemen in ieder geval aan dat die er niet op zit. Ook het interne (werk)geheugen is nog onbekend.

Het doel is om de Pocket Plus halverwege dit jaar uit te brengen, een eventuele adviesprijs is nog onbekend. Ook wanneer het toestel de Nederlandse schappen bereikt is nog onduidelijk.

Wanneer er meer informatie komt over de Samsung Galaxy Pocket Plus zullen wij dat zo spoedig melden.

Vorig artikelGoogle Nexus 7.7 met Android 5.0 in de maak bij LG
Volgend artikelGerucht: Sony werkt aan Xperia Z tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in