ZTE presenteert nieuwe 5” smartphone

ZTE heeft een nieuwe 5 inch smartphone gepresenteerd, de V987. Net als de Grand S heeft deze telefoon een 5 inch scherm. Verdere specificaties zijn lager, daarom zal de V987 goedkoper worden dan de Grand S. De V987 heeft desalniettemin goede specificaties, zeker omdat hij een laag prijskaartje meekrijgt.

Specificaties van het toestel zijn een 5 inch scherm met een resolutie van 1280×730 pixels, een 8 megapixel camera achterop en een uitneembare 1500 mAh batterij. De V987 draait op een tot nu toe nog onbekende processor. Waarschijnlijk wordt het een 1,2 Ghz quad-core processor van een goedkoper merk, om zo tot een lage verkoopprijs te komen. Het toestel gaat hoogstwaarschijnlijk draaien op Android, welke versie is nog onduidelijk.

Wat ook leuk is om te vermelden; de V987 biedt ondersteuning voor 2 simkaarten. Verdere specificaties en een adviesprijs zijn nog niet bekend. Of het toestel naar Nederland of überhaupt Europa komt is nog onduidelijk. ZTE mikt vooral op de Aziatische markt, maar is wel actief in Nederland. Al zijn ZTE toestellen lastig verkrijgbaar, en veel mensen kiezen liever voor een bekend merk.

Wanneer er meer informatie is over de ZTE V987 zullen wij dit bericht updaten.

Vorig artikel8”-Galaxy Note tablet van Samsung op komst?
Volgend artikelJelly Bean update voor Galaxy S II komt in februari beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in