Persfoto’s HTC M7 verschenen op internet

De eerste persfoto’s van de HTC M7 zijn verschenen op internet, al eerder deze maand zijn er enkele screenshots opgedoken. De afbeeldingen zijn niet echt maar het gaat om een render van het toestel. De grote lijnen van het toestel en het ontwerp zijn duidelijk zichtbaar. De render is afkomstig van de website EVLeaks, in het verleden heeft deze website vele geruchten bevestigd.

Waarschijnlijk zal HTC het toestel eind volgende maand aankondigen tijdens de MWC in Barcalona. Het toestel heeft een ontwerp wat erg veel weg heeft van de iPhone 5. De HTC M7 heeft waarschijnlijk wel mooie specificaties, uit diverse geruchten kunnen we opmaken dat het toestel een 1080p resolutie scherm heeft en een 1,7Ghz quadcore processor met 2GB RAM. Ook zou er standaard 32GB intern geheugen aanwezig zijn en een 13-megapixel camera. De frontcamera is een 2-megapixel camera, het toestel is voorzien van een 2300mAh accu.

Het gaat hierbij nog om geruchten, eind volgende maand zullen we uiteraard meer details ontvangen over het nieuwe toestel aangezien HTC het toestel in Barcalona zal aankondigen.

Vorig artikelNederlandse rechtbank stelt Samsung in het gelijk; Apple verliest
Volgend artikelKim Dotcom: Opvolger Megaupload: mega.co.nz heeft 50GB gratis opslag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in