Yarvik presenteert nieuwe Yarvik Ingenia dual sim smartphones

Yarvik is in Nederland vrij bekend op de tablet markt, het bedrijf heeft vandaag ook twee nieuwe Android telefoons aangekondigd, de telefoons worden op de markt gebracht onder de naam Yarvik Ingenia. Yarvik start de verkoop van smartphones met twee nieuwe modellen.

Het eerste model is de Yarvik Ingenia Syngro, dit is een Android smartphone welke is voorzien van een 4,5-inch IPS scherm met een resolutie van 960×540. Het tweede model is de Yarvik Ingenia Xi welke is voorzien van een 5.3-inch IPS scherm, ook deze smartphone werkt op een resolutie van 960×540 pixels.

Beide toestellen zijn uitgerust met de dual sim mogelijkheid, hierdoor kan je de telefoon gebruiken met twee simkaarten welke afhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Ook zijn beide toestellen voorzien van een dual core processor waarvan op dit moment nog geen details bekend zijn, de toestellen zullen draaien op Android 4.0 met toegang tot de Google Play Store.

Aan de achterzijde van het toestel vinden we een 8.0 megapixel camera en aan de voorzijde is een camera aanwezig waarmee je kan videobellen. Beide toestellen zullen verkocht worden vanaf februari. De 4,5 inch Synchro kost 239 euro en de 5,3 inch  X1 zal verkocht worden voor 269 euro.

Vorig artikelMicrosoft Security essentials scoort slecht in beveiligingstest
Volgend artikelSamsung Windows Phone Ativ S uiterlijk begin maart te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in