Nieuwe Samsung Galaxy-toestellen gelekt?

Samsung zou tijdens het Mobile World Congress (MWC) in februari onder andere de Galaxy Xcover 2 en misschien ook de Galaxy Fonblet 5.8 onthullen. Volgens SamMobile wordt de Xcover 2 hoogstwaarschijnlijk volgende maand aangekondigd, de Fonblet is nog onduidelijk.

Samsung Galaxy Xcover 2

De opvolger van de Xcover moet onder meer waterdicht en schokbestendig worden. Daarnaast krijgt het toestel een 4” WVGA-scherm en een 5 megapixel camera. Verdere specificaties zijn nog onduidelijk, al is wel zeker dat het een midrange-telefoon wordt, dus verwacht geen uitblinkende specificaties. Het wordt vooral een telefoon die tegen vallen en water kan.

Samsung Galaxy Fonblet 5.8

Dit toestel zou gebaseerd zijn op de Galaxy Player 5.8 die alleen in Korea is uitgebracht. Volgens SamMobile zou dit apparaat een versie van de Player 5.8 worden, maar dan met smartphonecapaciteiten. Zo zou het toestel beschikken over simkaart sleuven en op Android Jelly Bean gaan draaien. Of dat 4.1 of 4.2 wordt is nog onbekend. De Player 5.8 heeft een 3 megapixel camera, maar als hij als smartphone variant uitkomt nemen wij aan dat het aantal megapixels wat omhoog geschroefd wordt naar 5 à 8 megapixels. Het scherm zou 5,8 inch groot worden, een resolutie is nog onduidelijk.

Waar en wanneer?

Volgens de site gaat Samsung tijdens het MWC in ieder geval de Xcover 2 aankondigen, of de Fonblet ook mee gaat richting Barcelona is nog onbekend. Het is mogelijk omdat Samsung in de afgelopen jaren vele goedkopere telefoons heeft aangekondigd, denk aan de S Advance, de Galaxy Ace 2 en de Galaxy Beam.

Wij houden u op de hoogte.

Vorig artikelSamsung Galaxy S II Plus komt naar Nederland
Volgend artikelSony: Playstation 4 aankondiging tijdens de E3?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in