ZTE showt 5,7” Grand Memo smartphone

ZTE heeft een nieuwe smartphone gepresenteerd; de ZTE Grand Memo. De telefoon heeft een schermformaat van maar liefst 5,7 inch en is dus vooral bedoeld om te concurreren met de Samsung Galaxy Note serie van Samsung. ZTE heeft de telefoon alleen getoond, echte specificaties zijn niet bekendgemaakt. Het is wel duidelijk dat de telefoon beschikt over een 5,7” scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Het toestel draait op een Qualcomm S4 Pro, een quadcore-processor die geklokt wordt op 1,7Ghz. Wat betreft snelheid is de Grand Memo op papier dus een echte krachtpatser. De Grand Memo draait op Android 4.1.2 met daaroverheen de eigen skin van ZTE.

De telefoon is 8 millimeter dik, de echte afmetingen zijn nog onbekend. Over hoeveel gigabyte werk- en opslaggeheugen het toestel beschikt is nog onduidelijk, maar het opslaggeheugen is uit te breiden door middel van een micro-SD kaart.

Het toestel is alleen getoond door ZTE, dus er is nog niet veel duidelijk over deze reus van een telefoon. Waarschijnlijk komen we over een paar weken meer te weten, dan begint namelijk het MWC. Vermoedelijk zal ZTE hier de Grand Memo presenteren. Waar en wanneer de telefoon beschikbaar komt is nog onduidelijk, en een adviesprijs is ook nog niet bekendgemaakt.

 

Vorig artikeliOS 6 jailbreak voltooid
Volgend artikelAlles over Blackberry 10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in