WhatsApp; nieuw thema + download

WhatsApp, de razend populaire chatdienst, heeft een bèta vrijgegeven voor de Android-app. Voorlopig is het dus nog een test, de bèta-update is op het moment alleen te downloaden via de WhatsApp website; wanneer de echte update vrijkomt in de Play Store is nog niet duidelijk.

Kost de bètaversie geld?

De UI is enorm veranderd, het is allemaal een stuk strakker en moderner geworden. WhatsApp heeft de app volledig aangepast aan het Holo UI van Google dat met Android 4.0 Ice Cream Sandwich geïntroduceerd werd. De bèta is (net als de normale app) één jaar gratis te gebruiken, daarna zul je zo’n 79 cent per jaar moeten betalen.

Wanneer komt de echte versie? + download

De ontwikkelaars van WhatsApp hebben nog niet bekend gemaakt wanneer de nieuwe versie in de Play Store verschijnt, maar ik verwacht dat het niet al te lang gaat duren. Voor de mensen die niet kunnen wachten en de bèta alvast willen testen; http://www.whatsapp.com/android/ (Android 2.1of hoger vereist)

Vooralsnog is de bèta alleen beschikbaar voor Android, als het resultaat bevalt zullen zeer waarschijnlijk de andere besturingssystemen volgen. (iOS, Windows Phone, Blackberry 10)

 

 

 

Vorig artikelHTC M7 teaser video uitgebracht
Volgend artikel‘Samsung Galaxy S IV krijgt geen S-pen maar wel een homeknop’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in