Samsung Galaxy S4 aankondiging bevestigd op 14 maart

Samsung heeft vandaag officieel de Galaxy S4 aankondiging bevestigd, vandaag zijn er namelijk uitnodigingen verstuurd voor het zogenaamde Unpacked event. Op 14 maart in new York zal waarschijnlijk de nieuwe Galaxy S4 aangekondigd worden.

De Galaxy S4 zal waarschijnlijk draaien op een Snapdragon 600 chipset met een quad core proccesor welke geklokt is op 1,9Ghz. De smartphone is ook voorzien van 2GB RAM geheugen.

Verder zal de Galaxy S4 voorzien zijn van een 4,99-inch full HD SoLux scherm. Er zouden drie varianten van de Samsung Galaxy S IV uitkomen qua opslag, een 16GB-, 32GB- en 64GB versie. Ook is de Galaxy S4 waarschijnlijk voorzien van een 13 megapixel camera en zou de volgende afmetingen krijgen: 140,1 x 71,8 x 7,7 millimeter.

Het is nog onduidelijk of de geruchten echt zijn, maar het is zo goed als zeker dat dit inderdaad klopt. De Samsung Galaxy S IV zal op 14 maart aangekondigd worden in New York, inmiddels heeft de pers de uitnodigingen ontvangen. Wij zullen tijdens de lancering van de Galaxy S4 ook een livestream publiceren.

 

Vorig artikelWii Mini op 22 maart naar Nederland voor waarschijnlijk 99 euro
Volgend artikelAldi Wolfgang AT-AS40SE budget smartphone voor 119 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in