Samsung Galaxy S4 krijgt octacore chip

Er is vandaag weer een benchmark test opgedoken van de Galaxy S4, uit de benchmark is zichtbaar dat de smartphone waarschijnlijk een energiezuinige octacore processor krijgt welke geklokt is op 1,8Ghz. De specificaties zijn uitgelekt door een Antutu benchmark.

Sammobile ontdekte dat iemand met een Samsung Galaxy S IV (modelnummer GT-I9500) een Antutu-benchmark heeft uitgevoerd, de specificaties zijn bewaard waardoor meer details van het toestel naar buiten zijn gekomen. Uit de benchmark gegevens kunnen we opmaken dat de smartphone is voorzien van een Exynos Octa 5410 CPU welke op 1,8Ghz draait. De CPU is een PowerVR SGX 544MP processor welke wordt ondersteunt door 2GB aan RAM geheugen. Het toestel beschikt over een 4,99-inch scherm met een resolutie van 1920×1080.

Samsung heeft ook een teaser online gezet voor de lancering van de Galaxy S IV op 14 maart. De telefoon die de man in de vergaderkamer vastheeft zou een onbekend toestel zijn volgens diverse media, wij verwachten dat het gaat om een Galaxy S4.

 

Vorig artikelBeveilig je computer tegen het Ukash/ Politievirus
Volgend artikelFacebook komt donderdag met nieuw uiterlijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in