Screenshots Galaxy S4 interface opgedoken

Via Israel zijn er vandaag een aantal screenshots naar buiten gekomen welke zijn gemaakt met waarschijnlijk de nieuwe Galaxy S4. De screenshots laten onder andere wijzigingen zien in het TouchWiz UI van Samsung dat met het nieuwe vlaggenschip mee geleverd zal gaan worden. De screenshots laten een interface zien welke wat simpeler overkomt, allereerst valt het op dat er een NFC logo en een 4F logo zichtbaar zijn op de screenshots. De Galaxy S4 zal standaard voorzien zijn van een NFC Chip en een LTE-Modem.

Uit de screenshots blijkt ook dat het scherm een PPI van 480 heeft en een resolutie van 1920×1080 pixels. Daarmee komt het formaat van het scherm uit op 5″. De smartphone kan waarschijnlijk foto’s maken met een 13-megapixel sensor welke aan de achterzijde zichtbaar is. De processor van het toestel zou op 1.7GHz zijn werk gaan doen en is een quadcore-processor.

De interface van het toestel is geheel aangepast, de menu opbouw en de interface van de TouchWiz interface zijn geheel veranderd. Naar verwachten zal de smartphone 14 Maart in Nederland aangekondigd worden via een evenement in New York.

 

Vorig artikelNieuwe Samsung phablet op komst; wie weet de Note III?
Volgend artikelProductie iPhone 5S al gestart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in