Binnenkort vier nieuwe Alcatel smartphones in Nederland te koop

Het Franse Alcatel brengt de komende maanden verschillende nieuwe smartphones naar Nederland; vier om precies te zijn. Het gaat hier om de Alcatel One Touch Star, de One Touch Idol, de One Touch Idol Ultra en de One Touch Scribe HD. Alle toestellen zijn scherp geprijsd en lopen op Android 4.1, één zelfs op 4.2.

One Touch Star; Prima telefoon voor 209 euro

Deze telefoon verschijnt in april in de Nederlandse winkels en krijgt een adviesprijs van slechts 209 euro mee. Enkele specificaties zijn een 4”-touchscreen, een 1Ghz dualcore-processor en camera’s aan zowel de voor- als de achterkant. Het toestel loopt vanuit de doos op Android 4.1 Jelly Bean en komt in drie kleuren beschikbaar; wit, grijs en roze. Waarom er geen zwarte variant is snap ik niet helemaal, Alcatel is meer van de kleuren.

One Touch Idol; Slikt twee simkaarten

Deze telefoon heeft een 4,7” IPS-LCD display en biedt ondersteuning voor twee simkaarten; dual-sim. De Idol draait op Android 4.1 Jelly Bean en wordt aangedreven door een 1Ghz dualcore-processor. Het toestel wordt in diverse kleuren uitgebracht en komt in mei op de Nederlandse markt. Ook deze telefoon krijgt een adviesprijs van 319 euro mee.

One Touch Idol Ultra; Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

De Idol Ultra is de wat opgekrikte versie van de Idol en is onder andere wat dunner en heeft een snellere processor. Dit toestel ligt vanaf april in de Nederlandse schappen en loopt op Android 4.1 Jelly Bean. Het Super AMOLED-scherm heeft een grootte van 4,65” en de camera aan de achterzijde heeft een maximale resolutie van 8 megapixels. Het hele zaakje wordt aangedreven door een 1,2Ghz dualcore-processor. Ook deze telefoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is met zijn 6,5 millimeter erg dun. Dit toestel krijgt een adviesprijs van 319 met zich mee.

One Touch Scribe HD; Goede phablet voor 319 euro!

Dit toestel heeft een 5 inch scherm en wordt geleverd met een stylus, waardoor hij een beetje doet denken aan de Note-serie van Samsung. De Scribe HD draait vanuit de doos op Android 4.2 Jelly Bean en werkt op een 1,2Ghz quadcore-processor. De telefoon is met een adviesprijs van 319 erg goedkoop in vergelijking met andere ‘phablets’.

 

Vorig artikelAldi komt binnenkort met nieuwe lading Wolfgang Smartphones
Volgend artikelGoophone i5S: iPhone 5 Android clone voor 115 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in