Aldi komt binnenkort met nieuwe lading Wolfgang Smartphones

Afgelopen weekend was de Wolfgang AT-AS40SE verkrijgbaar bij de Aldi, bij de meeste Aldi filialen was het toestel al binnen enkele uren uitverkocht. Het toestel was verkrijgbaar voor een bedrag van 119 euro, hiervoor kreeg je een telefoon welke is voorzien van een 4-inch scherm, dual core processor en een 5 megapixel camera. De smartphone heeft ondersteuning voor twee simkaarten ook wel dual sim genoemd. verder beschikte de smartphone over 512MB werkgeheugen, 4GB opslagcapaciteit welke je kan uitbreiden met een micro SD kaart en een accu met een flinke capaciteit van 1500mAh. Het 4-inch scherm van het toestel beschikt over een resolutie van 800×480 pixels.

De vraag was enorm waardoor dit ook voor Wolfgang geheel onverwachts aankwam: Eric Schouten van Ambiance Technology laat het volgende weten:

De Wolfgang AT-AS40SE, zoals het toestel officieel heet, is niet het eerste toestel dat we op de markt brengen. Maar ik geef toe dat in dit geval de vraag onze stoutste verwachtingen heeft overtroffen. Klanten zijn daardoor teleurgesteld. Om hen tegemoet te komen zullen we aan de roep om een herhaling gehoor geven. Uiterlijk begin mei hopen we de Wolfgang 4.0” tegen dezelfde prijs opnieuw te kunnen leveren,”

De Wolfgang AT-AS40SE zal begin mei opnieuw in de verkoop gaan. Ook meldt het bedrijf dat ze er alles aan gaan doen om de voorraad zo groot mogelijk te maken waardoor het toestel beter verkrijgbaar zal zijn. Indien de smartphone weer verkrijgbaar is zullen wij dat zo snel mogelijk publiceren op onze website.

Vorig artikelNieuwe Galaxy S4 foto’s uitgelekt in China
Volgend artikelBinnenkort vier nieuwe Alcatel smartphones in Nederland te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in