Sony Xperia E vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

Sony lanceert de ene na de andere smartphone en deze keer een interessante. Geen high-end toestel voor 500 euro, maar een budget smartphone met leuke specificaties voor iets meer dan 100 euro. Het gaat hier om de Sony Xperia E, een toestel voor mensen met een wat kleiner budget.

Belangrijkste specificaties

~ 3,5” touchscreen (320x480p).

~ 3,2MP camera aan de achterzijde.

~ Android 4.1 Jelly Bean.

~ 1Ghz dualcore processor.

~ 4GB intern geheugen, uitbreidbaar via Micro-SD.

Prijs; verrassend laag

Natuurlijk geen superieure specificaties, maar voor de wat minder eisende consument een prima toestel. Persoonlijk had ik 10 euro meer betaald voor dit toestel als ze de schermresolutie op hadden gekrikt naar 480x800p of hoger maar dat even terzijde. De prijs is prima, meer dan prima zelfs. Voor 137 euro heb je al een Sony Xperia E en hij is vanaf vandaag verkrijgbaar in ons land. Het toestel is ook verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. Voorlopig is alleen de zwarte variant beschikbaar, de witte Xperia E komt zo snel mogelijk naar de winkels.

Dual-Sim versie

De Sony Xperia E Dual is al een tijdje verkrijgbaar; deze telefoon heeft dezelfde specificaties als de ‘gewone E’, alleen is deze voorzien van twee simkaartsloten. Je bent dus altijd bereikbaar op twee nummers, wel zo handig. De Xperia E Dual kost een paar tientjes meer dan de normale E, maar als je niet wilt zeulen met twee telefoons is deze telefoon een goede optie. Het is namelijk één van de goedkoopste telefoons met Dual-Sim functie.

 

Vorig artikelYarvik Ingenia Synchro vanaf vandaag te koop in Nederland
Volgend artikelAldi Wolfgang AT-AS53N Phablet vanaf 6 april vekrijgbaar bij de Aldi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in