Aldi Wolfgang AT-AS53N Phablet vanaf 6 april vekrijgbaar bij de Aldi

Wolfgang is momenteel erg populair in Nederland, na enkele succes volle tablet heeft het bedrijf vandaag weer een nieuwe tablet gepresenteerd, het gaat hierbij om de nieuwe Aldi Wolfgang AT-AS53N. Het gaat hierbij om een phablet. Het toestel is voorzien van een 5.3-inch IPS scherm en heeft een aantal zeer uitgebreide functionaliteiten.

De smartphones  heeft een aantal zeer  interessante functies waaronder  de hoge kwaliteit van de foto’s. De smartphone beschikt namelijk over een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde.

De wolfgang AT-AS53N beschikt over een dual core processor. Deze telefoon beschikt ook weer over de dual sim mogelijkheid waardoor je twee actieve simkaarten kan gebruiken, hierdoor kan je bijvoorbeeld één privé nummer en een zakelijk nummer koppelen.

De Wolfgang AT-AS53N zal vanaf 6 april in de verkoop gaan bij de Aldi, ook de prijs is erg voordelig aangezien het toestel verkocht zal worden voor een bedrag van 279,- euro. Het toestel wordt geleverd met hoge capaciteit accu, een beschermhoes en een stylus.

Specificaties Wolfgang AT-AS53N :

Besturingssysteem Android 4.1
Processor1.2 Ghz Cortex A9 processor
Werkgeheugen1GB
ChipsetMTK 6577T
Accu2550 mAh
Scherm5,3 IPS
Resolutie960 x 540 qHD
Camera achter8 Megapixels
Camera voor5 Megapixels
NetwerkDual SIM
Gewicht 199 gram
Lanceerdatum6 april

 

Vorig artikelSony Xperia E vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikelVerizon heeft weinig vertrouwen in BlackBerry

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in