Update: ‘HTC Sense 5 komt naar One X & One X+’

Naast een update naar Android 4.2.2 zouden de HTC One X en One X+ ook voorzien worden van HTC’s nieuwste grafische schil; HTC Sense 5.0. Tot op heden beschikt alleen de nieuwe HTC One over deze versie, maar volgens Twitteraccount ‘LlabTooFeR’ ontvangen de One X en One X+ de update in juni of juli dit jaar.

Blinkfeed

Welke functies van HTC Sense 5 allemaal naar de twee bovengenoemde toestellen worden uitgerold is nog een verrassing, maar het is aannemelijk dat in ieder geval ‘Blinkfeed’ beschikbaar komt. Blinkfeed staat op je homescreen een haalt automatisch alle updates binnen van je sociale- en nieuwsbronnen. Bijvoorbeeld Facebook, Twitter, de Telegraaf en nog honderden andere websites. Je kunt zelf bronnen selecteren zodat je alleen ontvangt wat je interesse heeft.

Andere functies

Of ook andere functies van Sense 5.0 naar de toestellen is onzeker, de nieuwe versie is qua hardware geoptimaliseerd voor het nieuwste vlaggenschip; de HTC One. Het is nog onduidelijk of de One X en One X+ met alle mogelijkheden overweg kunnen. Waarschijnlijk zullen we binnenkort meer informatie krijgen over de update.

Update: Het is mogelijk dat ook de HTC One S de update naar Android 4.2.2 Jelly Bean gaat ontvangen. Ook wordt er gesproken dat dit toestel voorzien gaat worden van HTC Sense 5. Het gaat hier om een gerucht.

htc-one-x

Vorig artikelReview: Aldi Wolfgang AT-AS53N 5.3-inch smartphone
Volgend artikelVoorverkoop Galaxy S4 van start

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in