HDC One: HTC One dubbelganger met quad core processor

In China wordt er een hoop gekopieerd en gekloond, ook is er weer een kloon opgedoken van de HTC One welke is voorzien van een quad core processor en Android Jelly Bean. De HTC One is maar net op de markt of er is al een dubbelganger opgedoken. Het bedrijf achter de kloon heeft de naam HDC One gebruikt.

HDC_One_02

De HDC One heeft codenaam  HX9299A en lijkt erg veel op de officiĂ«le HTC One. De telefoon wordt verkocht voor een bedrag van 160 dollar en is zeker niet traag, er is namelijk een 1.2Ghz quad core processor aanwezig van MediaTek, waarschijnlijk is dit een Cortex A7 variant. Ook beschikt de telefoon over 1GB werkgeheugen en een 4.7-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels.

Aan de achterkant is een 8 megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorkant een 2 megapixel camera aanwezig is. De HDC smartphone is uitgerust met een kleine accu met een capaciteit van 1600mAh. Het toestel draait op Android 4.2.1.

Beschikbaarheid

De HDC One zal vanaf 1 april in de verkoop  gaan voor een adviesprijs van 160 dollar. De kans dat het toestel in Nederland in de verkoop zal gaan is zeer klein, natuurlijk zijn er wel vele online webshops.

Afbeeldingen 

HDC-One

Vorig artikel‘HP Slate 7 komt pas in juni’
Volgend artikelAlcatel One Touch Idol vanaf nu verkrijgbaar

4 REACTIES

  1. Beste Henk,

    Bedankt voor uw reactie, zou u de site aub door willen sturen? Naar plj16@live(punt)nl
    Heeft u al goede/slechte ervaringen met het toestel? Hoelang was de bezorgtijd?
    Groeten P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in