Alcatel komt met nieuwe Pop serie Android telefoons

Alcatel heeft de nieuwe Pop serie aangekondigd, de POP serie is bedoeld voor starters welke graag willen beginnen met een eerste Android smartphone, ook de aanschafprijs van deze smartphone is nog goed betaalbaar. De Alcatel Pop serie bevat de X’Pop en de M’Pop beide smartphone’s welke verkrijgbaar zijn voor 119 euro en 159 euro.

One Touch  X’POP

De X’Pop zal al in mei uitkomen en beschikt over een 4,5-inch qHD scherm met een resolutie van 540×960. Deze smartphone is voorzien van een 1Ghz dual core processor met 512MB Ram, aan de achterzijde van de smartphone is een 5 megapixel camera aanwezig aan de voorzijde is ook een camera aanwezig voor videochat. Het bijzondere van deze smartphone is dat je twee simkaarten kan monteren aangezien het toestel is voorzien van de dual sim mogelijkheid. Het interne geheugen bedraagt 4 GB welke je kan uitbreiden tot maximaal 32GB doormiddel van een microSD kaart. De X Pop zal verkocht worden voor een bedrag van 159 euro en is verkrijgbaar in wit en zwart.

ONE-TOUCH-XPOPD-Whiteblack

One Touch  M’POP

De M’Pop is een kleiner model welke is voorzien van een 4-inch scherm met een resolutie van 480×800 pixels. Het toestel is voorzien van een single core processor met 512MB aan Ram, verder is er standaard 4GB intern geheugen aanwezig wat je kan uitbreiden doormiddel van een microSD kaar tot 32GB. Dit toestel beschikt over mindere specificatie’s en is daarom ook goedkoper. Het toestel is te koop voor een bedrag van 129 euro.

ONE-TOUCH-MPOPD-Whiteblack

Vorig artikelVliegtuig overnemen kan doormiddel van Android app
Volgend artikelSamsung Galaxy mega komt in juni naar Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in