HTC breidt portfolio uit met de Desire L

HTC heeft vannacht een nieuw toestel gepresenteerd; de Desire L. De midrange smartphone heeft een 4,3” scherm en komt voorlopig alleen uit in Taiwan voor omgerekend 310 euro.

Specificaties

Het 4,3” scherm heeft een resolutie van 800×480 pixels. Aan de achterzijde zit een 5 megapixel camera met Led-flitser en een BSI-sensor. De videocamera neemt filmpjes op in 720p HD-resolutie. Voor een betere audio-ervaring zit het inmiddels bekende Beats Audio in het toestel en ook een 1800 mAh batterij ontbreekt niet. ‘Standaard’ verbindingen als Bluetooth 4.0, 3G, WiFi, GPS en Glonass zitten ook in het toestel.

Verder vinden we nog een 1Ghz dualcore processor, 1GB werkgeheugen en 4GB intern geheugen wat uit te breiden is via een Micro-SD kaartje. Het toestel draait op Android 4.1 Jelly Bean en daaroverheen ligt HTC Sense 4.0; inmiddels wat verouderd.

Taiwan

HTC heeft nog niet kunnen vertellen of de Desire L ook naar Europa komt dus we zullen geduld moeten hebben. Voorlopig brengt het bedrijf de telefoon alleen in haar thuisland Taiwan uit.

HTC_Desire_L_White

Vorig artikel‘Volledige specificaties Samsung Galaxy Tab 3 gelekt’
Volgend artikelSimcity update 2.0 komt op 22 april

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in