‘HTC komt binnenkort met goedkope HTC One’

Volgens de laatste geruchten is HTC van plan om deze zomer een goedkopere HTC M4 te lanceren, het zal een goedkopere Android smartphone worden met hetzelfde uiterlijk als die van de HTC One welke is voorzien van een metalen behuizing. Het gaat hierbij waarschijnlijk om de HTC M4, deze smartphone is al een aantal keer naar voren gekomen, maar nu komt die echt volgens de geruchten. Eind deze week zal het vlaggenschip de HTC One eindelijk in de verkoop gaan, na een lange levertijd is het toestel eindelijk in Nederland. Voornamelijk de behuizing en de speciale camera zijn erg moeilijk te produceren.

Volgens de geruchten is de HTC m4 voorzien van een 4,3-inch scherm met een resolutie van 720×1080 pixels. De m4 is voorzien van een 1,2Ghz dual core processor en 2GB aan RAM geheugen, het toestel zou lopen op Android 4.1.2. Ook is het toestel voorzien van 16GB opslagruimte en een 13 megapixel camera. Hierdoor is de HTC M4 net iets minder krachtig als de HTC maar nog steeds voorzien van toch redelijk snelle specificatie’s. De prijs zal wel een stuk goedkoper zijn in vergelijking met de huidige HTC One.

De HTC M4 zal waarschijnlijk een adviesprijs meekrijgen van ongeveer 400 en 500 euro. Het is op dit moment nog onduidelijk of de HTC M4 ook naar Nederland zal komen.

htc-606w

Vorig artikelReview: QNAP TS-269L NAS
Volgend artikelNokia komt officieel met Lumia 520

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in