‘Sense 5.1 en Android 4.2.2 gelekt op HTC Butterfly’

De HTC Butterfly draait momenteel op Android 4.1, net als de HTC One. Maar waar de One beschikt over Sense 5 met BlinkFeed, loopt de Butterfly toch wat achter. Vandaag is echter een video opgedoken met twee interessante dingen.

De updates

Ten eerste draait de Butterfly uit de video op Android 4.2.2; nieuw in versie 4.2 van Android is onder andere verbeteringen voor widgets en de mogelijkheid om meerdere gebruikersaccounts in te stellen.

Ten tweede draait de Butterfly die we in de video voorbij zien komen op HTC Sense 5.1. Na je de update geïnstalleerd hebt kun je BlinkFeed als homescreen instellen, net als op de HTC One. Daarnaast zorgen diverse shortcuts voor een verbeterde gebruikerservaring en de gebruikelijke bugfixes.

Reageer!

Wanneer de update(s) naar de HTC Butterfly komen is nog onbekend, maar de bronnen fluisteren dat het deze maand al gaat gebeuren. Wij zijn erg benieuwd. Hebben we eigenlijk Butterfly-bezitters hier op Technieuws.com? En zo ja, wat vinden jullie ervan, die updates? Van Android 4.1 naar 4.2 lijkt mij fijn, maar dat BlinkFeed, zitten jullie daar op te wachten? En HTC One-bezitters, zijn jullie een beetje tevreden over BlinkFeed? Je kunt hieronder een reactie achterlaten.

Vorig artikelSony Xperia L vanaf vandaag te koop
Volgend artikel‘Sony komt met Xperia A’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in