Nokia biedt oplossing stofprobleem Lumia 920

Het is een veelvoorkomend probleem en het internet staat er vol mee; gebruikers van de Nokia Lumia 920 die steen en been klagen over het feit dat stof het toestel binnendringt waardoor o.a. de camera aan de voorzijde vrijwel onbruikbaar wordt. Nokia gaf in maart al aan dat er aan een oplossing gewerkt werd en vandaag is die gepresenteerd.

Wat moet je doen als je last heb van het stofprobleem? Ga naar een Nokia service punt bij jou in buurt en leg uit waar het toestel last van heeft. De mensen daar zullen de telefoon van een extra sheath voorzien. Het glas zal gratis vervangen worden en ook de reparatie kost je niks. Nokia geeft toe bij het ontwerp fouten te hebben gemaakt waardoor stof vrij spel kreeg.

Om fouten als dit te voorkomen brengt Sony de afgelopen tijd meerdere toestellen uit die water- en stofdicht zijn; denk aan de Xperia Z. Of Nokia dit ook gaat doen is onduidelijk, al lijkt Samsung wel plannen te hebben voor een water- en stofdichte Galaxy S4. Deze zou de naam Galaxy S4 Active dragen.

Nokia-Lumia-920

Vorig artikelAcer Liquid E2 vanaf vandaag te koop in Nederland
Volgend artikelEerste indruk: Samsung Galaxy S4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in