LG optimus G2 volledig gelekt

De LG Optimus G2 is vandaag volledig uitgelekt, op internet zijn er diverse afbeeldingen en video’s verschenen van de nieuwe smartphone. Op 7 augustus komt er een persconferentie in New York, maar LG kon de nieuwe smartphone niet geheim houden aangezien de smartphone momenteel al is uitgelekt op diverse foto’s en video’s.

lg-optimus-g2-prijs-kopen

De LG Optimus G2 heeft een fors 5,2-inch scherm, met een zeer dunne bezel waardoor het toestel niet al te groot is. Het scherm heeft een full hd resolutie van 1080p. Aangezien er een dunne bezel aanwezig is, zijn de knoppen die normaal gesproken aan de zijkant zitten verplaats naar de achterkant. Het toestel draait op een Snapdragon 800 processor met een kloksnelheid van 2,3Ghz. Verder is er 2GB aan RAM aanwezig.

Beschikbaarheid

Het is nog onbekend wanneer de LG Optimus G2 in Nederland te koop zal zijn. De LG Optimus G werd eind 2012 al in veel markten gelanceerd, maar is pas sinds enkele maanden in Nederland verkrijgbaar. Naar verwachting zal de nieuwe smartphone rond september verkocht worden in Nederland.

Vorig artikelGrote update voor Google Maps Android
Volgend artikelNokia Lumia 1020 officieel aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in