Xtreamer Ban-G smartphone aangekondigd

Xtreamer heeft vandaag de nieuwe Ban-G smartphone aangekondigd, de smartphone heeft een scherm van 5,7-inch met een resolutie van 1280×720 pixels. De Xtreamer zal verkocht worden voor een zeer aantrekkelijk bedrag namelijk voor 249 euro.

De smartphone is uitgerust met een quad core processor welke draait op 1.2Ghz, verder draait het toestel op Android 4.2.1. Intern is er naast de quad core processor ook 1GB aan intern geheugen aanwezig. Aan de achterzijde bevind zich een 13 megapixel camera en aan de voorkant een 2 megapixel model.

Ook heeft de smartphone dual sim ondersteuning waardoor je twee sim kaarten kan monteren. Het opslaggeheugen van 16GB is uit te breiden met micro-sd-kaarten. Android 4.2.1 is geheel standaard uitgerust zonder extra skin, standaard is er ook roottoegang waardoor het mogelijk is om bepaalde apps te installeren welke root toegang nodig hebben. Ook het installeren van een custom rom gaat veel makkelijker.

De Xtreamer Ban-G is direct te bestellen op de website van Xtreamer, het toestel heeft een prijskaartje van 249 euro. Wil je het toestel naar Nederland laten verzenden dan betaal je 35 euro extra aan verzendkosten.

bang2

Vorig artikelLG Optimus G Pro uitgebracht in Nederland
Volgend artikelGoogle Nexus 10 nu ook te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in