Google Nexus 10 nu ook te koop in Nederland

De Nexus 10 tablet van Google is vanaf deze week verkrijgbaar bij diverse webwinkels waaronder bij de Nederlandse Mediamarkt. Eind vorig jaar is de tablet in diverse landen uitgebracht, maar helaas niet in Nederland. De Nexus 10 is momenteel beschikbaar voor een bedrag van 397 euro. Voor dat geld krijg je een tablet met een opslagcapaciteit van 397 euro. Mediamarkt brengt de tablet zeer scherp in de verkoop aangezien dezelfde tablet in de VS verkocht wordt voor 499 dollar.

nexus-10

De Nexus 10 beschikt over een Samsung Exynos 5410 processor. Het scherm met een grootte van 10,1-inch beschikt over een hoge resolutie van 2560×1600 pixels. Ook is er 2GB werkgeheugen aanwezig, wat rond deze tijd normaal is voor een tablet. Aan de voorkant is een camera aanwezig met 1,9 megapixel. Aan de achterzijde is ook een camera aanwezig welke beschikt over een 5 megapixel sensor.

De Nexus 10 heeft ook voldoende aansluit mogelijkheden waaronder:

  • WiFi (dualband b/g/n 802.11)
  • DLNA ondersteuning
  • Bluetooth
  • MicroUSB
  • MicroHDMI
  • NFC

De tablet draait op Android 4.2. Vanaf juli 2013 zal de tablet ook de update naar Android 4.3 krijgen, waardoor er meer functie’s beschikbaar zijn voor de tablet. Momenteel is de tablet waarschijnlijk beperkt verkrijgbaar bij Mediamarkt waaronder het filiaal bij de Amsterdam Arena, de tablet heeft een prijskaartje van 397 euro.

 

 

Vorig artikelXtreamer Ban-G smartphone aangekondigd
Volgend artikelMicrosoft Office per direct beschikbaar voor Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in