‘Geen retinascherm voor iPad Mini 2’

Enkele dagen geleden heeft Apple de nieuwe iOS 7 beta 4 uitgebracht, uit de code van de nieuwe beta kunnen we opmaken dat de iPad Mini 2 waarschijnlijk geen retinascherm zal krijgen. In de bètaversie van iOS 7. Ontwikkelaar Nick Frey heeft een verborgen bestand gevonden met daarin alle informatie over de iOS 7 apparaten welke ondersteund worden.

iPad-mini-ios-7-

In dit bestand wordt verwezen naar drie iPad mini’s met de codenamen J75, J76 en J77. In dit bestand is geen regel aanwezig met een referentie naar de ‘@2x’ code, deze code is gerelateerd aan hoge resolutiebeelden welke voor retinaschermen geschikt zijn. De code is wel aanwezig bij de iPhone 5 en vierde generatie iPad opgenomen. Dit zou er mogelijk op duiden dat de nieuwe iPad Mini geen hoge resolutiescherm krijgt.

Ook verteld het document meer over de processor welke mogelijk aanwezig is bij de nieuwe iPad mini 2. Het document toont dat de iPad Mini 2 de beschikking heeft over een A6 processor, deze processor is ook aanwezig bij de iPhone 5. iOS 7 bevindt zich immers nog in een betafase, daarom is het nog vrij onzeker dat bovenstaande gegevens inderdaad kloppen.

Vorig artikelNieuwe update voor Whatsapp Android
Volgend artikelFoto’s tonen behuizing nieuwe iPad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in