Foto’s tonen behuizing nieuwe iPad

Er zijn vandaag een aantal afbeeldingen opgedoken van een nog onaangekondigde iPad, het gaat hierbij waarschijnlijk om een nieuwe iPad welke rond september aangekondigd zal worden. Op de afbeeldingen is een behuizing zichtbaar, welke veel weg heeft van het iPad Mini design. De behuizing heeft een aantal aanpassingen waaronder het gewicht en de afmetingen, de nieuwe behuizing is een stuk lichter en dunner dan zijn voorganger. Ook is de behuizing minder lang als die van de huidige iPad behuizing.

Op de foto’s is een behuizing te zien met afmetingen van 24×16,8 cm en een gewicht van 100 gram, hierdoor is de behuizing een stuk kleiner als de huidige iPad, waarschijnlijk is de bezel rondom het scherm dunner waardoor het scherm formaat het zelfde blijft. Apple wil de nieuwe iPad waarschijnlijk een design aangeven vergelijkbaar met de iPad mini.

De nieuwe iPad van Apple wordt rond dit najaar verwacht, waarschijnlijk in september. Volgens andere geruchten is Apple eveneens bezig om een iPad met schermdiagonaal van 13″ te testen. Elk jaar heeft  Apple in september een keynote, wat ook dit jaar het geval zal zijn.

Vorig artikel‘Geen retinascherm voor iPad Mini 2’
Volgend artikelMotorola introduceert Moto X smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in