Motorola introduceert Moto X smartphone

Motorola heeft donderdag de nieuwe Moto X smartphone aangekondigd, de Moto X is de eerste smartphone van Motorola sinds de overname van Google. De Moto X smartphone is beschikbaar in 504 verschillende versies, dit komt doordat de gebruikers een eigen versie kunnen samenstellen. Gebruikers hebben de keus uit twee voorkanten (wit en zwart), 18 achterkanten. De achterkant is beschikbaar in verschillende kleuren waaronder een hout variant, ook zijn er zeven verschillende kleuren voor onder de cameralens.

1375385366

Het toestel beschikt over een 4,7-inch scherm met een 720p resolutie. De smartphone draait op een X8 System chip welke gebaseerd is op de Snapdragon S4. De chip is speciaal ontwikkeld voor de Moto X smartphone, een van de vele voordelen is dat de chip enorm zuinig is. De Moto X draait op een volledige stock versie van Android 4.2.2.

De smartphone beschikt over een accu met een vermogen van 2200mAh, wat volgens de fabrikant gelijk is aan een gebruik tijd van 24 uur. Motorola heeft de smartphone uitgerust in een 16GB en 32GB variant. De smartphone beschikt ook over een aantal gestures, waaronder bij het schudden van de smartphone opent de camera interface, waardoor je snel en makkelijk foto’s kan nemen.

 

Vorig artikelFoto’s tonen behuizing nieuwe iPad
Volgend artikelMotorola Moto X smartphone komt niet naar Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in