Oppo komt met nieuwe midrange R1 smartphone

Oppo heeft vandaag een nieuwe midrange smartphone aangekondigd. De smartphone heeft de beschikking over een f/2.0-camera voor betere foto’s met weinig licht. Het toestel moet omgerekend zo’n 300 euro kosten. De Oppo R1 beschikt over een Mediatek processor en een 5-inch 720p resolutie scherm. 

Oppo-R1

De Oppo R1 is voornamelijk gericht op fotografie aangezien de interne F/2.0 camera speciaal gericht is voor low-light. In tegenstelling tot de Oppo N1 is de camera niet draaibaar, waardoor de camera alleen aan de achterzijde te gebruiken is. Oppo heeft momenteel nog geen afbeeldingen online gezet welke gemaakt zijn met de Oppo R1 smartphone. De R1 beschikt over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. De telefoon draait op een Mediatek MT6582 processor met vier Cortex A7 kernen op 1.3Ghz. De processor wordt ondersteund door een Mali-400 GPU. Verder beschikt de smartphone over 1GB aan RAM en 16GB interne opslagcapaciteit.

De telefoon heeft verder een 2410mAh accu en draait op een Android 4.2 versie met een eigen skin. De R1 moet omgerekend 300 euro kosten, momenteel is het nog onduidelijk of de smartphone ook verkocht zal worden in Nederland, aangezien de Oppo R1 voornamelijk gericht is op de Chinese markt.

 

Vorig artikel‘Grotere iPhone 6 komt in mei’
Volgend artikelDetails Asus TD300LA Hybride tablet bekend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in