Review: Cube Array A5 powerbank

Elektronische apparatuur waaronder smartphones, tablets of digitale camera’s worden steeds intensiever gebruikt, ook worden de apparaten met steeds betere hardware voorzien, waaronder snelle chipsets, heldere schermen maar de accu blijft in de meeste gevallen altijd een nadeel. Maar dat is verleden tijd met de Cube Array Power bank. 

DSC_0260 (Copy)

Nu hebben jullie waarschijnlijk de vraag, wat is een powerbank? De Cube Array is een powerbank met een totaalvermogen van 10000mAh. Een powerbank kan je zien als een mobiel stopcontact waarmee je onderweg, op locatie of tijdens een lange vliegreis je apparaten kan opladen. Met een vermogen van 10000mAh is het mogelijk om de apparaten meerdere keren op te laden afhankelijk van de interne accu capaciteit van het apparaat. De powerbank welke wij hebben getest is de Cube Array A5 powerbank met een vermogen van 10000mAh.

De Cube Array A5

In vergelijking met andere merken heeft de Cube Array een aantal unieke functionaliteiten, zo heeft de Cube Array twee verschillende aansluitingen voor de uitvoer aan de zijkant waaronder één DC5V1A en DC5V2.1A. Ook beschikt de power bank over een smart-slaapfunctie waardoor de powerbank zelfs na een lange periode van inactiviteit meteen weer gebruikt worden met het laatste energielevel, hierdoor is er geen accu verbruik terwijl de powerbank niet gebruikt wordt.

DSC_0262 (Copy)

Beschikbaarheid

In vergelijking met de concurrentie heeft Cube Array de A5 powerbank goedkoop op de markt gezet, dit komt door de slimme verkoop strategie, de Cube Array powerbank wordt namelijk in een eigen fabriek ontwikkeld en rechtstreeks verkocht zonder tussenhandelaren. Hierdoor is er geen opslag verrekend voor opslag en tussenhandelaren. Bij Cube Array gaan de producten direct vanuit de fabriek naar de consument. Normaal kost de powerbank 69,00 maar is nu te koop via de website van Cube Array voor een bedrag van €39,95.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Cube Array A5 powerbank:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De Cube Array A5
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Gebruik
Pagina 5: Conclusie

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here